top of page
  • Forfatterens bildeKatrin

Høsten er her

Din hud og værforandringer

Nå blir dagene kortere og temperaturen kjøligere som er sikre tegn på at høsten er her. Plutselige endringer av været, som fra sommer til høst påvirker vår hud, spesielt når værforholdene skifter drastisk fra dag til dag. Det er ikke rart at huden din klarer ikke heilt å følge med når den er kjølig og tørr den ene dagen og varm og fuktig den neste.

At utvikle en god høsthudpleierutine er avgjørende for å opprettholde hudens helse.

Tørt luft forårsaker tørr og kløende hud.

Fuktighetsnivåene har en tendens til å synke om høsten når utetemperaturene kjøles ned. Ofte forårsaker lave fuktighetsnivåer tørt luft som fremmer tørr hud og kan forverre eksisterende hudproblemer. Dette gjelder spesielt hvis du er utsatt for eksem eller andre tørre hudtilstander. Innendørs varme holder luften varm, men den tar også fuktighet fra luften og skaper et tørt miljø. Å bruke en luftfukter vil bidra til å sette fuktighet tilbake i luften og minimere tørkeeffektene.

Hold en enkel høstpleierutine:

Bruk en mild og skånsom ansiktsrens. Unngå sterke rengjøringsmidler i såpe eller kroppsvask. En duftfri såpe har en tendens til å være mindre irriterende for huden din.

Ta lunkne dusjer eller bad. Varmt vann kan tørke mer.

Fukt huden ofte. Det kan være lurt å bytte den lette sommerkremen til en tyngre krem ​​for å gi huden din den ekstra fukten som den trenger i denne tiden av året.

Påfør en daglig fuktighetskrem med hyaluronsyre og ceramider for å fukte huden og låse fuktighet. Regelmessig bruk av gode hudpleieprodukter gir effektiv fuktighet dag og natt.

Bruk en bredspektret solkrem hver dag, hele året, for å beskytte huden din mot solens

UVA / UVB-stråler.

Eksponering for sollys bør være en bekymring uansett temperaturen utendørs.


En flott tid å vurdere endringer i rutinen for hudpleie er når du bytter sommergarderoben mot varmere klær for å imøtekomme kjøligere temperaturer.


Unngå oppblussing.

Det er veldig viktig å bruke de rette hudpleieproduktene som passer til din hud.

Jeg tilbyr gratis hud analyse på salongen, og du er velkommen.

Jeg kan se på din hud og hjelpe deg til å finne de rette produktene og behandling som passer perfekt til deg.

Fin hud hele året, det fortjener du <3

Klem

Katrin

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page