top of page
  • Forfatterens bildeKatrin

Hva er Bio Sculpture gel?

Bio Sculpture gel er et veldig skånsomt neglesystem. Den brukes direkte på den naturlige neglen. Bio Sculpture gel etterligner de naturlige bevegelsene og fleksibiliteten til neglene dine, og holder neglene perfekt beskyttet. Det er ingen tørketid med Bio Sculpture da den herdes under en sikkerhetstestet Led-lampe. Det er minimalt med buffing for å tilberede den naturlige neglen, og det er ingen grunnere, dehydratorer eller pH-balansere.Hvordan er BioSculpture annerledes?

Bio Sculpture er et veldig annerledes produkt en andre geler og hybrid geler, den viktigste forskjellen er at Bio Sculpture ikke vil forårsake noen skade på de naturlige neglene. De fleste gelsystemer på markedet er akrylbaserte og kan ikke fjernes uten å skade den naturlige neglen. En annen forskjell i systemet vårt sammenlignet med fleste andre på markedet er at det ikke er behov for grunning eller dehydratorer for at gelen skal feste seg til den naturlige neglen.

Evo2 by Bio Sculpture er et neglesystem mellom neglelakk og Bio Sculpture Gel. De varer mye lenger enn vanlig neglelakk, men er ikke like langt som Bio Sculpture Gel. Hos Bio Sculpture er vi veldig stolte av vår unike og skånsomme formulering som lar kunder opprettholde sunne negler mens de fremdeles kan bruke en negleforbedring eller manikyr som ikke flasser. Vi kan tilby gelskulpturer, for de som ønsker å forlenge neglene, problem neglene og reparere ødelagte negler, tilby unik neglekunst og gi styrke til neglene.


Bio Sculpture tilbyr veldig mange forskjellige farger, og mange muligheter til dine negler.

Hva ønsker du til dine negler?


Din

Katrin


210 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page